ΠΑΡΟΧΕΣ

+ -

Κράτηση online

Ø online επισκέπτες

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ
\/

ΠΑΡΟΧΕΣ


Το Melies boutique hotel διαθέτει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προσανατολισμένες στην απόλαυση σας

Πρωϊνό : Κατά την διάρκεια της διαμονής σας,καθημερινά απο τις 08:30 εώς τις 10:30, στην αίθουσα πρωϊνού, πίνετε τον καφέ ή το ρόφημά σας και γεύεστε παραδοσιακά αλλά και πλούσια κλασικά πρωινά. Το πρωινό ετοιμάζεται με προσεκτική επιλογή τοπικών πρώτων υλών και χειροποίητη φροντίδα, με σκοπό την απόλυτη φρεσκάδα και τη νοστιμιά. Το πρωινό που έχουμε στους φιλοξενούμενούς μας, είναι αυτό που θα φτιάχναμε και για την οικογένεια μας.
Σχεδιάστε την εξόρμηση της ημέρας σας, με κουβέντα και ένα καλό πρωινό. Άνετος και όμορφος χώρος σας ανεβάζει την διάθεση. Και καλή όρεξη.

Σαλόνι: Μετά την απογευματινή σας βόλτα, καθίστε αναπαυτικά δίπλα στο τζάκι. Σημείο αναφοράς εμπειριών και εντυπώσεων. Βυθιστείτε στους αναπαυτικόυς καναπέδες, βλέποντας τηλεόραση ή διαβάζοντας ένα βιβλίο απο την βιβλιοθήκη μας, συντροφιά εως ότου νιώσετε έτοιμοι για την επόμενη εξόρμηση.

Cafe - Bar : Για να ολοκληρώσετε την μέρα σας μην ξεχνάτε το cafe - bar. Ένα κρασί ή ένα ποτό με καλή παρέα κλείνει ευχάριστα την μέρα που πέρασε.

Αίθουσα ψυχαγωγίας και συνεδρίων : Ήσυχο και άνετο περιβάλλον για να περνάτε ευχάριστα τον ελεύθερο σας χρόνο. Μπορείτε να δείτε μια ταινία ή να παίξετε το αγαπημένο σας επιτραπέζιο παιχνίδι. Η αίθουσα επίσης μπορεί να καλύψει και συνέδρια.

 

All rights reserved www.hotelmelies.gr 2021 | Created by | ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ | Loutra Pozar Hotels